فروش روغن کرچک (Caster Oil )، قیمت روغن کرچک (Caster Oil )، کاربرد روغن کرچک (Caster Oil )

  • کد محصول : 2218
  • تلفن سفارش : 01144155560
  • ایمیل : Marketdiaco@gmail.com
  • تلفن مشاوره : 09393569499
  • پیامک استعلام قیمت : 09393569499
  • تحویل کالا : 72 ساعت
  • آدرس : آمل – خیابان طالقانی – اباذر 31 – ساختمان ولیعصر – طبقه دوم – واحد4
سفارش خرید قیمت : تماس بگیرید

روغن کرچک (Caster Oil )

روغن کرچک (Caster Oil ) نوعی روغن نباتی با فرمول شیمیایی C3H5(C18H33O3)3 است.

خواص ظاهری روغن کرچک (Caster Oil )

مایع چسبنده با رنگ زرد کمرنگ ، بی مزه ، بی بو است.

موارد مصرف و کاربرد روغن کرچک (Caster Oil )

روغن کرچک (Caster Oil ) از انواع روغن های گیاهی است که از دانه های گیاه Ricinus Communis استخراج و این دانه ها به نام لوبیای کاستور شناخته شده اند و حاوی انزیم سمی به نام ریسین است.

۹۰% روغن کرچک از اسیدهای چرب اشباع نشده تشکیل شده است.

روغن کرچک (Caster Oil ) به عنوان یک ماده افزودنی در صنایع غذایی و دارویی ، به عنوان روان کننده در صنعت به کار می رود.

** صنعت شیمیایی ؛ چسب ، مایعات ترمز ، نایلون ، گریس ، روغن ماشین ، لاستیک ، پارچه ، جوهر، رنگ ، واکس، به عنوان مایع دی الکتریک در خازن ها، به عنوان روان کننده در موتورهای جت و دیزل

** صنعت آرایشی و بهداشتی ؛ رنگ مو ، مرطوب کننده ، لاک ، پودرهای شست و شو ، صابون ، عطر

** صنعت دارویی؛ ملین ها ، پمادها ، استفاده برای پوست چون از سرطان جلوگیری می کند.

** صنایع غذایی ؛ مکمل های غذایی ، طعم دهنده ها ، آب نبات ، شکلات و در بسته بندی غذاها به عنوان یک مهارکننده

مجموعه بازرگانی فودوکو – واردکننده و تامین کننده مواد اولیه با بهترین برند و مناسب ترین قیمت.

تمام محصولات از انبار تهران برای شما مشتری گرامی ارسال خواهد شد.

کاربرد CMC ، قیمت CMC ، فروش کربوکسی متیل سلولز

کسب موفقیت ، یک بازی ذهنی است.

www.foodoko.ir

برای کسب اطلاعات بیشترو یا سفارش محصول با کارشناسان فروش مجموعه تماس حاصل نمائید.

اشتراک گذاری و معرفی به دوستان : telegram foodoko twitter foodoko linkedin foodoko instagram foodoko aparat foodoko