صمغ عربی یا صمغ اقاقیا چیست و چه کاربردی در صنعت دارد؟

  • کد محصول : 2218
  • تلفن سفارش : 01144155560
  • ایمیل : Marketdiaco@gmail.com
  • تلفن مشاوره : 09393569499
  • پیامک استعلام قیمت : 09393569499
  • تحویل کالا : 72 ساعت
  • آدرس : آمل – خیابان طالقانی – اباذر 31 – ساختمان ولیعصر – طبقه دوم – واحد4
سفارش خرید قیمت : تماس بگیرید
صمغ عربی

 

مقدمه

صمغ عربی یا صمغ اقاقیا، صمغی است که از دو گونه درخت اقاقیا به نام‌های اقاقیا سیال و اقاقیا سنگال به دست می آید. سفید رنگ می باشد و محلول در آب است و عموماً شامل هیدراتهای کربن هستند.این صمغ خوراکی است . چون مزه ندارد، در صنایع غذایی بسیار پر کاربرد می باشد.

صمغ عربی ((Arabic Gumعمدتا به عنوان غلیظ کننده ، تثبیت کننده ، امولسیون کننده ، لعاب عامل پوشش استفاده می شود. این محصول به طور گسترده ای در تولید نوشیدنی ها مانند تولید نوشابه ، طعم کنسانتره آب و روغنهای اساسی مورد استفاده قرار می گیرد که می توانند تثبیت شوند. همچنین از آن در تهیه آب نبات سخت ، آب نبات نرم ، آب نبات پنبه ای استفاده می شود. همچنین می تواند به عنوان تثبیت کننده کف استفاده شود

 

ساختار شیمیایی

 

صمغ عربی ، مخلوط پیچیده ای از پلی ساکاریدها و گلیکوپروتئین ها ، در درجه اول در صنایع غذایی به عنوان تثبیت کننده استفاده می شود. خوراکی است و دارای شماره E E414 است. صمغ عربی یکی از عناصر اصلی لیتوگرافی سنتی است و در چاپ ، تولید رنگ ، چسب ، مواد آرایشی و کاربردهای مختلف صنعتی از جمله کنترل ویسکوزیته در جوهرها و صنایع نساجی مورد استفاده قرار می گیرد ، اگرچه مواد ارزان قیمت برای بسیاری از این نقش ها با آن رقابت می کنند. در حالی که صمغ عربی اکنون بیشتر در سراسر ساحل آفریقایی تولید می شود ، هنوز در خاور میانه برداشت و مورد استفاده قرار می گیرد. به عنوان مثال ، مردمان عرب از گام طبیعی برای تهیه یک دسر ژلاتو خنک ، شیرین و طعم دار استفاده می کنند.

تامین،فروش پودر کاکائو

 

تاثیر صمغ عربی بر سلامت بدن:

 

  • انعقاد سریع خون هنگام جراحت برداشتن پوست و جلوگیری از خونریزی شدید
  • نرم کننده ریه ، کاهش سرفه و گلودرد
  • موثر در کاهش چربی خون
  • خاصیت مرطوب کنندگی پوست
  • منبع غنی فیبر
  • تقویت کننده معده و روده ، هضم بهتر غذا و کاهش یبوست

 

کاربرد صمغ عربی:

_ صنایع غذایی:

  • تثبیت کننده اجزای طعم زا در سیستم های غذایی
  • جلوگیری از کریستالیزاسیون شکر چربی و بلورهای یخ در بستنی
  • پوشش شکلات و دراژه
  • امولسیفایر برای سس ها و شیر کاکائو
  • بافت دهنده پاستیل
  • خاصیت ژل کنندگی
  • عامل چسبنده در محصولات بدون شکر
  • همچنین در مورد نوشیدنی هایی مثل نوشابه عامل امولسیون کنندگی برای طعم ها و رنگ

_ صنعت:

  • صمغ عربی یکی از چهار جزء اصلی تشکیل مرکب خوشنویسی است که شش و روانی مرکب را افزایش می دهد در عین حال غلظت مرکب را بالا نبرده و از نظر روانی آن نمی‌کاهد.
  • به آبرنگ حجم یا غلظت می‌دهد بدون آنکه تغییری در میزان رنگ به وجود آید.
  • در سیگارسازی به عنوان چسبنده کاغذ سیگار مصرف می شود.
  • ماده اصلی چسبی در تولید تمبرهای پستی است.
  • در کاغذ سازی برای ساخت  چسب مورد توجه است.
  • به منظور تثبیت بوی عطر و ادکلن در صنایع عطر سازی مصرف دارد.
  • ترکیب مهم در تولید واکس کفش

_ نقاشی و هنر

صمغ عربی به عنوان چسب برای نقاشی با آبرنگ استفاده می شود زیرا به راحتی در آب حل می شود. رنگدانه های هر رنگی در مقادیر مختلف درون صمغ اقاقیا معلق می شوند و در نتیجه رنگ آمیزی می شوند. آب به عنوان وسیله نقلیه یا رقیق کننده برای رقیق شدن رنگ آبرنگ عمل می کند و به انتقال رنگ به سطحی مانند کاغذ کمک می کند.

اسانس تمشک، فروش اسانس مایع تمشک، واردات اسانس پودری تمشک، تامین کننده اسانس تمشک، بازرگانی فروش اسانس

_ سرامیک

صمغ عربی سابقه طولانی به عنوان مواد افزودنی به لعاب های سرامیکی دارد. این ماده به عنوان یک چسباننده عمل می کند ، به لعاب کمک می کند تا قبل از پخت به خاک رس بچسبد ، در نتیجه با دست زدن در هنگام ساخت قطعه ، آسیب کم می شود. بعنوان یک اثر ثانویه ، این ماده همچنین به عنوان یک دفع کننده آب عمل می کند ، باعث افزایش سیالیت مخلوط لعاب می شود ، اما در صورت استفاده نکردن برای مدتی ، احتمال ایجاد رسوب در یک کیک سفت را افزایش می دهد.

 

صمغ به طور معمول به صورت محلول در آب گرم (به طور معمول ۱۰-۲۵ گرم در لیتر) ساخته می شود . در هنگام چسباندن ،صمغ در دمای پایین می سوزد و هیچ اثری در لعاب باقی نمی ماند. اخیراً ، به ویژه در تولیدات تجاری ، صمغ عربی غالباً با جایگزین های تصفیه شده و سازگارتر مانند کربوکسی متیل سلولز جایگزین می شود.

_ عکاسی

روند عکاسی تاریخی ، عکاسی بیکرومات با استفاده از صمغ عربی مخلوط با آمونیوم یا دی کرومات پتاسیم و رنگدانه برای ایجاد یک امولسیون عکاسی رنگی ایجاد می شود که با قرار گرفتن در معرض نور ماورا بنفش نسبتاً در آب حل نمی شود. در چاپ نهایی ، صمغ اقاقیا به طور دائمی رنگدانه ها را بر روی کاغذ متصل می کند.

_ چاپ

صمغ عربی همچنین برای محافظت و حک کردن یک تصویر در فرآیندهای لیتوگرافی ، هم در سنگهای سنتی و هم در صفحات آلومینیوم استفاده می شود.

بتا کاروتن چیست؟کاربرد های β-کاروتن در صنایع غذایی

_ آرایشی و بهداشتی

در گذشته برای حذف موهای زائد راه های دردناک و پرخطری مانند دستگاه‌های اپیلاسیون یا موم هایی که در ظرف داغ می شد، استفاده می کردند. این روشها دشواری‌های خود را داشت. تا اینکه موم عربی به بازار آمد.

فروش صمغ عربی به دلیل ویسکوزیته بالا در غلظت‌های کم آن است که باعث می‌شود به پوست نچسبد ولی تمامی موها را در بر می‌گیرد. این کار نیاز به آرایشگاه رفتن ندارد و خود فرد هم می‌تواند این کار را با موم عربی انجام دهد.

یکی از مزیت‌هایی که اپیلاسیون با موم عربی دارد این است که، باعث شفافیت پوست هم می‌شود و به پوست هیچ آسیبی نمی رساند و باعث سوختگی نمی‌شود.

طریقه استفاده از صمغ عربی در خانه

برای اینکه در کیک های خانگی یک بافت اسفنجی ایجاد کنیم به ازای هر سه عدد تخم‌مرغ در دستور کیک حدود ۵ گرم پودر صمغ عربی اضافه می کنیم اگر می خواهید در غذاهای پخته شده در خانه یک لعاب براق ایجاد کنید حدود ۲ قاشق غذاخوری پودر صمغ عربی را در ۱۰ میلی لیتر آب اضافه کنید.

 

روش نگهداری صمغ عربی

صمغ عربی بدون چربی را در مکانی خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری کنید. بسته پودر باز نشده را می‌توان تا دو سال نگهداشت و پس از باز کردن بسته بندی، آن را تا ۶ ماه در یخچال می توان ذخیره کرد و بهتر است در ظروف دربسته باشد

 

خرید و فروش صمغ عربی

شما میتوانید جهت خرید( صنفی – صنعتی)  و مشاوره صمغ عربی با تضمین اصالت و بهترین قیمت صمغ عربی با کارشناسان فروش مجموعه بازرگانی فودوکو تماس حاصل نمایید.

برچسب ها :
اشتراک گذاری و معرفی به دوستان : telegram foodoko twitter foodoko linkedin foodoko instagram foodoko aparat foodoko