واردات و فروش بهترین انواع صمغ عربی

  • کد محصول : 2218
  • تلفن سفارش : 01144155560
  • ایمیل : Marketdiaco@gmail.com
  • تلفن مشاوره : 09393569499
  • پیامک استعلام قیمت : 09393569499
  • تحویل کالا : 72 ساعت
  • آدرس : آمل – خیابان طالقانی – اباذر 31 – ساختمان ولیعصر – طبقه دوم – واحد4
سفارش خرید قیمت : تماس بگیرید

صمغ عربی ، همچنین به عنوان صمغ سودانی ، صمغ اقاقیا ، صمغ عربی ، صمغ اقاقیا ، اقاقیا ، صمغ سنگال ، صمغ هندی و به نام های دیگر شناخته می شود ،  صمغ طبیعی است که از شیره سخت شده دو گونه اقاقیا تشکیل شده است ( sensu lato) درخت ، اقاقیای سنگال  (اکنون با نام Senegalia senegal شناخته می شود) و Vachellia (اقاقیا) سیال. اصطلاح “صمغ عربی” منبع گیاهی خاصی را نشان نمی دهد. در چند مورد ، ممکن است اصطلاحاً “عربی لثه” حتی از گونه های اقاقیا جمع نشده باشد ، اما ممکن است از Combretum ، Albizia یا برخی از سرده های دیگر منشا داشته باشد. صمغ به صورت تجاری از درختان وحشی ، بیشتر در سودان (۸۰٪) و در سراسر ساحل ، از سنگال تا سومالی برداشت می شود. نام “صمغ عربی” (الصمغ العربی) حداقل در اوایل قرن ۹ در خاورمیانه مورد استفاده قرار گرفت. صمغ عربی ابتدا از طریق بنادر عربی به اروپا راه یافت ، بنابراین نام خود را حفظ کرد. صمغ عربی مخلوط پیچیده ای از گلیکوپروتئین ها و پلی ساکاریدها است که عمدتا از آرابینوز و گالاکتوز تشکیل شده است. این محلول در آب ، خوراکی است و در درجه اول در صنایع غذایی و صنعت نوشابه به عنوان تثبیت کننده . صمغ عربی یکی از عناصر اصلی لیتوگرافی سنتی است و در چاپ ، تولید رنگ ، چسب ، مواد آرایشی و کاربردهای مختلف صنعتی از جمله کنترل ویسکوزیته در جوهرها و صنایع نساجی مورد استفاده قرار می گیرد ، گرچه مواد ارزان قیمت برای بسیاری از این نقش ها با آن رقابت می کنند.

تعریف

صمغ عربی توسط سی و یکمین کمیته Codex برای افزودنی های غذایی ، که از ۱۹ تا ۲۳ مارس ۱۹۹۹ در لاهه برگزار شد ، به عنوان ترشح خشک شده از تنه ها و شاخه های گیاه Acacia senegal یا Vachellia (Acacia) seal در خانواده Fabaceae (Leguminosae) تعریف شد.: ۴ ارزیابی مجدد ایمنی ۲۰۱۷ توسط هیئت افزودنی های مواد غذایی و منابع غذایی از سازمان ایمنی مواد غذایی اروپا (EFSA) گفت که اصطلاح “صمغ عربی” منبع گیاهی خاصی را نشان نمی دهد. در چند مورد ، به اصطلاح “صمغ عربی” حتی ممکن است از گونه های اقاقیا جمع نشده باشد.

موارد استفاده

صمغ عربی ترشح شده از Acacia nilotica

مخلوط پلی ساکاریدها و گلیکوپروتئین های صمغ عربی به آن ویژگی های یک چسب و چسب را می دهد که توسط انسان خوراکی است. مواد دیگر جایگزین آن شده اند در جایی که مسمومیت مطرح نیست ، زیرا نسبت مواد شیمیایی مختلف در لثه به طور گسترده ای متفاوت است و آن را غیر قابل پیش بینی می کند. هنوز هم ماده مهمی در شربت نوشابه و آب نبات های صمغی “سخت” مانند قطره های صمغ ، مارشمالو و آب نبات های شکلاتی M&M باقی مانده است. برای هنرمندان ، این ماده چسباننده سنتی در رنگ آبرنگ و در عکاسی برای چاپ آدامس است و به عنوان چسب در ترکیبات تولید مواد شیمیایی استفاده می شود. داروهای دارویی و مواد آرایشی همچنین از صمغ به عنوان چسب ، ماده امولسیون کننده و ماده تعلیق کننده یا ویسکوزیته استفاده می کنند.

بنزوات سدیم چیست؟ | کمترین قیمت بنزوات سدیم | بازرگانی فودوکو

این ماده ماده مهمی در لاک زدن کفش است و می تواند در ساخت مخروط های بخور خانگی استفاده شود. این ماده همچنین به عنوان چسب قابل لیز استفاده می شود ، به عنوان مثال روی تمبرهای پستی ، پاکت نامه ها و کاغذهای سیگار. چاپگرهای لیتوگرافی از آن استفاده می کنند تا مناطق غیر تصویری صفحه را در معرض آب نگه دارد. این روش درمانی همچنین به جلوگیری از اکسیداسیون صفحات چاپ آلومینیوم در فاصله بین پردازش صفحه و استفاده از آن در ماشین چاپ کمک می کند.

غذا

صمغ عربی در صنایع غذایی به عنوان تثبیت کننده ، امولسیون کننده و ماده غلیظ کننده در تهیه مایه های شیرین ، پر کردن ، آب نبات های نرم ، آدامس و سایر شیرینی ها  و برای اتصال مواد شیرین کننده و طعم دهنده در نوشابه استفاده می شود. از محلول قند و صمغ عربی در آب ، شربت gomme ، گاهی اوقات در کوکتل استفاده می شود تا از تبلور قند جلوگیری کرده و بافت صافی ایجاد کند.

صمغ عربی یک پلی ساکارید پیچیده و فیبر غذایی محلول است که به طور کلی برای مصرف انسان بی خطر شناخته می شود. نشانه ای از نفخ معده در برخی افراد که دوزهای زیادی از ۳۰ گرم یا بیشتر در روز مصرف می کنند ، رخ می دهد.  این در روده تخریب نمی شود ، اما تحت تأثیر میکروارگانیسم ها در روده بزرگ تخمیر می شود. این یک پروبیوتیک است (همانطور که از یک پروبیوتیک متمایز است). هیچ توافق نظارتی یا علمی درباره مقدار کالری آن حاصل نشده است. حد بالایی ۲ کیلوکالری در گرم برای موش تعیین شده است ، اما این برای انسان معتبر نیست. FDA ایالات متحده در ابتدا مقدار ۴ کیلو کالری در گرم برای برچسب گذاری مواد غذایی تعیین کرد ، اما در اروپا هیچ مقداری برای فیبرهای غذایی محلول اختصاص داده نشد. یک بررسی در سال ۱۹۹۸ نتیجه گرفت که “براساس دانش علمی فعلی ، فقط یک مقدار دلخواه می تواند برای اهداف نظارتی استفاده شود”.  در سال ۲۰۰۸ ، USFDA نامه ای مبنی بر مخالفت با برنامه کاهش ارزش کالری صمغ عربی به ۱٫۷ کیلوکالری در گرم ارسال کرد.

نقاشی و هنر

صمغ عربی به عنوان چسب برای نقاشی با آبرنگ استفاده می شود زیرا به راحتی در آب حل می شود. رنگدانه های هر رنگی در مقادیر مختلف درون صمغ اقاقیا معلق می شوند و در نتیجه رنگ آمیزی می شوند. آب به عنوان وسیله نقلیه یا رقیق کننده برای رقیق شدن رنگ آبرنگ عمل می کند و به انتقال رنگ به سطحی مانند کاغذ کمک می کند. وقتی همه رطوبت تبخیر می شود ، صمغ اقاقیا معمولاً رنگدانه را به سطح کاغذ متصل نمی کند ، اما کاملاً توسط لایه های عمیق جذب می شود.  

کاراگینان / همه چیز درباره کاراگینان – بازرگانی فودوکو

اگر آب کمی استفاده شود ، پس از تبخیر ، صمغ اقاقیا به عنوان یک چسب واقعی در یک فیلم رنگ عمل می کند ، درخشندگی را افزایش می دهد و از روشن شدن رنگ جلوگیری می کند. صمغ عربی امکان کنترل ظریف تری روی شستشوها را فراهم می کند ، زیرا باعث پراکندگی ذرات رنگدانه می شود. علاوه بر این ، صمغ اقاقیا تبخیر آب را کند می کند و کمی بیشتر به کار می پردازد.

افزودن کمی صمغ عربی به رنگدانه های آبرنگ و آب باعث می شود که رنگدانه راحت تر از کاغذ برداشته شود ، بنابراین می تواند ابزاری مفید هنگام برداشتن رنگ هنگام نقاشی با آبرنگ باشد.  

سرامیک

صمغ عربی سابقه طولانی به عنوان مواد افزودنی به لعاب های سرامیکی دارد. این ماده به عنوان یک چسباننده عمل می کند ، به لعاب کمک می کند تا قبل از پخت به خاک رس بچسبد ، در نتیجه با دست زدن به هنگام ساخت قطعه ، آسیب کم می شود. بعنوان یک اثر ثانویه ، این ماده همچنین به عنوان یک دفع کننده آب عمل می کند ، باعث افزایش سیالیت مخلوط لعاب می شود ، اما در صورت استفاده نکردن برای مدتی ، احتمال ایجاد رسوب در یک کیک سفت را افزایش می دهد.

صمغ به طور معمول به صورت محلول در آب گرم (به طور معمول ۱۰-۲۵ گرم در لیتر) ساخته می شود ، و سپس پس از هر آسیاب گلوله ای در غلظت های ۰٫۰۲٪ تا ۳٫۰ of صمغ عربی به وزن خشک محلول لعاب اضافه می شود لعاب.  در هنگام شلیک ، آدامس در دمای پایین می سوزد و هیچ لثه ای در لعاب باقی نمی ماند. اخیراً ، به ویژه در تولیدات تجاری ، صمغ عربی غالباً با جایگزین های تصفیه شده و سازگارتر مانند کربوکسی متیل سلولز جایگزین می شود.

عکاسی

روند عکاسی تاریخی عکاسی بیکرومات آدامس با استفاده از صمغ عربی مخلوط با آمونیوم یا دی کرومات پتاسیم و رنگدانه برای ایجاد یک امولسیون عکاسی رنگی ایجاد می شود که با قرار گرفتن در معرض نور ماورا بنفش نسبتاً در آب حل نمی شود. در چاپ نهایی ، صمغ اقاقیا به طور دائمی رنگدانه ها را بر روی کاغذ متصل می کند.

چاپ

صمغ عربی همچنین برای محافظت و حک کردن یک تصویر در فرآیندهای لیتوگرافی ، هم از سنگهای سنتی و هم از صفحات آلومینیوم استفاده می شود. در لیتوگرافی ، آدامس به خودی خود ممکن است برای حکاکی تن های بسیار سبک ، مانند مواردی که با مداد رنگی شماره پنج ساخته شده است ، استفاده شود. اسید فسفریک ، نیتریک یا تاننیک در غلظتهای مختلف به صمغ اقاقیا افزوده می شود تا رنگهای تیره تر تا سیاه پوستان حک شود. روند اچ باعث ایجاد لایه جذب آدامس در داخل ماتریس می شود که آب را به خود جلب می کند و اطمینان حاصل می کند که جوهر بر پایه روغن به آن مناطق نمی چسبد. آدامس همچنین برای آنچه که گاهی لیتوگرافی کاغذ نامیده می شود ، چاپ از تصویر ایجاد شده توسط چاپگر لیزری یا دستگاه فتوکپی ، ضروری است.

فروش کمترین قیمت روغن نارگیل خوراکی، قیمت روغن نارگیل آرایشی بهداشتی

مواد شیمیایی

صمغ عربی همچنین به عنوان چسب محلول در آب در ترکیب آتش بازی استفاده می شود.

ذغال سوخت

صمغ عربی به عنوان عامل اتصال در ساخت ذغال سوخت استفاده می شود. زغال چوب تهیه شده از گیاه taifa پودری است و بنابراین به منظور تشکیل کیک های ذغالی ، صمغ عربی را با این پودر مخلوط می کنند و اجازه می دهند خشک شود. از زغال سوخت تهیه شده از طائفه و صمغ عربی برای پخت و پز آتش سوزی در سنگال و چند کشور آفریقایی استفاده می شود.  

ترکیب بندی

Arabinogalactan یک بیوپلیمر است که از مونوساکاریدهای آرابینوز و گالاکتوز تشکیل شده است. این جز component اصلی بسیاری از لثه های گیاهی از جمله صمغ عربی است. ۸-۵ ‘اسید دیفرولیک غیر حلقوی به عنوان پیوند کووالانسی با بخشهای کربوهیدرات از بخش پروتئین arabinogalactan شناخته شده است

تولید

در حالی که صمغ عربی صمغی از زمان باستان در عربستان ، سودان و غرب آسیا برداشت می شد ، صمغ اقاقیا در صحرای جنوبی از سابقه طولانی برخوردار بوده است. آدامس صادر شده از باند درختان اقاقیا بود که روزگاری قسمت اعظم منطقه ساحل ، ساحل جنوبی صحرای صحرا را که از اقیانوس اطلس تا دریای سرخ کشیده شده بود ، پوشانده بود. امروزه ، جمعیت اصلی گونه های اقاقیا تولید صمغ در موریتانی ، سنگال ، مالی ، بورکینافاسو ، نیجر ، نیجریه ، چاد ، کامرون ، سودان ، اریتره ، سومالی ، اتیوپی ، کنیا و تانزانیا یافت می شود. با از بین بردن تکه های پوست ، که از آن صمغ خارج می شود ، به اقاقیا برای آدامس ضربه زده می شود. صمغ اقاقیا که به طور سنتی توسط دامداران سمینومادیک در طول چرخه انتقال خود برداشت می شود ، همچنان صادرات اصلی چندین کشور آفریقایی از جمله موریتانی ، نیجر ، چاد و سودان است. کل صادرات صمغ عربی جهان امروز (۲۰۱۹) ۱۶۰۰۰۰ تن تخمین زده شده است که از بحران های ۱۹۸۷-۱۹۱۹۸۹ و ۲۰۰۳-۲۰۰۵ بهبود یافته است که ناشی از تخریب درختان توسط ملخ کویر است.

داروشناسی

صمغ عربی سرعت جذب برخی از داروها از جمله آموکسی سیلین را از روده کاهش می دهد. جمعیت عشایری ساحل و عربستان اثرات مفید صمغ عربی را برای سنین مختلف می دانند. در اروپا ، کاربردهای دارویی نیز از اولین موارد استفاده بودند.

اشتراک گذاری و معرفی به دوستان : telegram foodoko twitter foodoko linkedin foodoko instagram foodoko aparat foodoko