مالتودکسترین چیست؟| Maltodextrin | همه چیز درباره مالتودکسترین | بازرگانی فودوکو

مالتودکسترین نوعی پودر نشاسته ای سفید است که تولید کنندگان برای بهبود طعم ، ضخامت و ماندگاری خود به غذاهای زیادی اضافه می کنند.

مالتودکسترین ماده مشترکی در غذاهای بسته بندی شده مانند شیرینی ، آب نبات و نوشابه است. در صورت وجود ، معمولاً در برچسب مواد غذایی نمایش داده می شود. ورزشکاران همچنین ممکن است از مالتودکسترین به عنوان مکمل کربوهیدرات استفاده کنند.

مالتودکسترین چیست؟

مالتودکسترین یک ماده افزودنی غذایی است.

مالتودکسترین یک پودر سفید است که نسبتاً بی مزه است و در آب حل می شود. این ماده افزودنی در طیف گسترده ای از مواد غذایی است ، زیرا می تواند باعث بهبود بافت ، طعم و ماندگاری آنها شود.

تهیه مالتودکسترین از هر نوع مواد غذایی نشاسته ای ، از جمله ذرت ، سیب زمینی ، گندم ، تاپیوکا یا برنج امکان پذیر است. اگرچه پودر حاصل از این محصولات طبیعی است ، اما پس از آن فرآوری می شود.

برای تهیه مالتودکسترین ، تولید کنندگان نشاسته را از طریق فرآیندی به نام هیدرولیز قرار می دهند. هیدرولیز از آب ، آنزیم ها و اسیدها برای جدا کردن نشاسته به قطعات کوچکتر استفاده می کند ، در نتیجه یک پودر سفید متشکل از مولکول های قند.

افراد مبتلا به بیماری سلیاک باید توجه داشته باشند که گندم منبع نشاسته می تواند حاوی اثری از گلوتن باشد. با این حال ، طبق خیریه Beyond Celiac ، مالتودکسترین فاقد گلوتن است تا زمانی که لیست مواد تشکیل دهنده شامل کلمه گندم نباشد.

کروسکارملوز سدیم چیست و چه کاربردی دارد؟

در محصولات خوراکی ، این پودر می تواند به موارد زیر کمک کند:

**مواد غذایی و مایعات را غلیظ می کنند تا مواد به یکدیگر متصل شوند

**بهبود بافت یا طعم

**کمک به حفظ غذاها و افزایش ماندگاری آنها

**جایگزین کردن قند یا چربی در غذاهای کم کالری و فرآوری شده

مالتودکسترین هیچ ارزش غذایی ندارد. با این حال ، این کربوهیدرات بسیار آسان قابل هضم است و می تواند انرژی را به سرعت تأمین کند. به همین دلیل تولید کنندگان این پودر را به بسیاری از نوشیدنی های ورزشی و میان وعده ها اضافه می کنند.

غذاهایی که اغلب حاوی مالتودکسترین هستند عبارتند از:

  1. ماکارونی ، غلات پخته شده ، و برنج
  2. جایگزین های گوشت
  3. کالاهای پخته شده
  4. سس سالاد
  5. غذاهای یخ زده
  6. سوپ ها
  7. شکر و شیرینی
  8. نوشیدنی های انرژی و ورزشی
  9. برخی از تولید کنندگان همچنین مالتودکسترین را به لوسیون ها ، محصولات مراقبت از مو و خوراک دام اضافه می کنند.

طبق گفته سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) ، مالتودکسترین یک ماده افزودنی غذایی GRAS (معمولاً به عنوان ایمن شناخته شده) است.

با این حال ، اگر فرد بیش از حد بسیاری از محصولات حاوی مالتودکسترین را بخورد ، رژیم غذایی آنها به احتمال زیاد قند ، فیبر کم و پر از غذاهای بسیار فرآوری شده است. این نوع رژیم ها می تواند خطر ابتلا به کلسترول بالا ، افزایش وزن و دیابت نوع ۲ را در فرد افزایش دهد.

منابع اصلی مالتودکسترین ذرت ، برنج و سیب زمینی خواهد بود ، اما تولید کنندگان ممکن است بعضی اوقات از گندم استفاده کنند. افراد مبتلا به بیماری سلیاک یا عدم تحمل گلوتن باید بدانند که اگرچه روند تولید بیشتر اجزای پروتئین را از بین خواهد برد ، مالتودکسترین حاصل از گندم ممکن است هنوز حاوی مقداری گلوتن باشد.

پشم فولاد چه کاربرد هایی دارد؟

ترکیبات اصلاح شده ژنتیکی (GM)

ذرت GM ، که یک ارگانیسم اصلاح شده ژنتیکی (GMO) است ، یک منبع مشترک مالتودکسترین است.

منبع بهداشتی سازمان جهانی بهداشت (WHO) اظهار می دارد كه استفاده از GMO ها بی خطر است.

با این وجود ، به دلیل افزایش استفاده از علف کش ها و سموم دفع آفات در محصولات GMO ، ممکن است برای محیط زیست یا سلامتی افراد مضر باشد. همچنین این احتمال وجود دارد که ماده اصلاح شده ژنتیکی بتواند از طریق رژیم غذایی به گیاهان و حیوانات وحشی یا وارد بدن انسان شود.

گزینه های جایگزین برای مالتودکسترین

نشاسته تاپیوکا جایگزینی برای مالتودکسترین است.

افرادی که نگران مصرف مالتودکسترین آنها هستند ممکن است بخواهند غذاهای جایگزین را انتخاب کنند که مواد مغذی سالم را تأمین می کند. این می تواند به افراد در جلوگیری از لکه های قند خون کمک کند.

سایر مواد افزودنی غذایی که غذاها را غلیظ یا تثبیت می کنند شامل صمغ اتصال و گوگرد و پکتین است که یک کربوهیدرات است که تولید کنندگان از میوه ، سبزیجات و دانه ها استخراج می کنند. تولید کنندگان همچنین ممکن است از نشاسته تاپیوکا و نشاسته فلش به عنوان ضخیم کننده استفاده کنند.

افراد همچنین باید به دنبال گزینه های طعم دهنده برای مالتودکسترین روی برچسب های محصول باشند. اینها شامل الکلهای قندی مانند سوربیتول و اریتریتول و شیرین کننده ها مانند استویا است.

خلاصه

مردم از مالتودکسترین به عنوان یک افزودنی غذایی مصنوعی یا یک مکمل کربوهیدرات برای تقویت سطح انرژی و عملکرد استفاده می کنند.

رنگ پاپریکا چیست؟ کاربرد های پاپریکا در صنعت؟

کارشناسان این امر را برای اکثر افراد بی خطر می دانند ، اگرچه ممکن است خطرات خاصی به ویژه برای مبتلایان به دیابت به همراه داشته باشد. ممکن است افراد ترجیح دهند محصولاتی را انتخاب کنند که از مواد افزودنی غذایی جایگزین مانند پکتین استفاده کنند.

خوردن بیش از حد بسیاری از غذاهای فرآوری شده با مواد افزودنی می تواند باعث مشکلات سلامتی شود. در عوض ، بهتر است برای تقویت سلامتی روده ، مغز و قلب ، رژیم غذایی سالم تری از غلات و سبزیجات کامل تهیه کنید.

مجموعه بازرگانی فودوکو – واردکننده و تامین کننده اسانس های پودری و مایع  با بهترین برند و مناسب ترین قیمت.

تمام محصولات از انبار تهران برای شما مشتری گرامی ارسال خواهد شد.

کسب موفقیت ، یک بازی ذهنی است.

www.foodoko.ir

برای کسب اطلاعات بیشترو یا سفارش محصول با کارشناسان فروش مجموعه تماس حاصل نمائید.

اشتراک گذاری و معرفی به دوستان : telegram foodoko twitter foodoko linkedin foodoko instagram foodoko aparat foodoko