گلیسیرین گیاهی چیست؟ |موارد استفاده، مزایا و اثرات جانبی – بازرگانی فودوکو

گلیسیرین گیاهی، که به عنوان گلیسرول یا گلیسیرین نیز شناخته می شود، یک مایع شفاف است که به طور معمول از روغن های سویا، نارگیل یا نخل ساخته می شود.

بی بو است و طعم ملایم و شیرینی با قوام شربت مانند دارد.

گلیسیرین سبزیجات به ویژه در صنعت آرایشی محبوب است اما چندین کاربرد دیگر نیز دارد. همچنین ممکن است مزایای سلامتی ، از سلامتی پوست گرفته تا هیدراتاسیون بهتر و یک روده تقویت شده را به همراه داشته باشد.

گلیسیرین گیاهی چیست؟

گلیسیرین یک الکل قند است که از محصولات حیوانی ، گیاهان یا نفتی حاصل می شود.

گلیسیرین گیاهی نوعی است که از روغنهای گیاهی تهیه می شود. گفته می شود بیش از دو قرن پیش با گرم کردن مخلوطی از روغن زیتون و مونواکسید سرب به طور تصادفی کشف شده است.

اما فقط در اواخر دهه ۱۸۰۰ هنگامی که برای اولین بار برای ساخت دینامیت مورد استفاده قرار گرفت ، از نظر اقتصادی و صنعتی قابل توجه شد.

گلیسیرین گیاهی با گرم کردن چربی های گیاهی سرشار از تری گلیسیرید – مانند روغن نخل ، سویا و نارگیل – تحت فشار یا همراه با یک قلیایی قوی مانند لیس ساخته می شود.

این باعث می شود گلیسیرین از اسیدهای چرب جدا شود و با آب مخلوط شود و یک مایع بی بو ، با طعم شیرین و مانند شربت را تشکیل دهد.

موارد متداول

گلیسیرین گیاهی به طور گسترده ای در صنایع غذایی ، آرایشی و دارویی مورد استفاده قرار می گیرد.

به عنوان مثال ، غالباً به غذاها اضافه می شود تا روغن و ترکیبات مبتنی بر آب مخلوط شوند ، محصول نهایی را شیرین یا مرطوب کنند.

همچنین می توان از آن برای جلوگیری از شکل گیری کریستال های یخ در غذاهای منجمد مانند ماست یخ زده کم چرب ، بستنی و سایر دسرها استفاده کرد.

مشخصات،موارد استفاده کلروفیل (رنگدانه)

گلیسیرین یک ماده رایج در داروهای دارویی از جمله داروهای قلب ، شیافها ، داروهای ضد سرفه و بیهوشی است.

علاوه بر این ، می توانید گلیسیرین گیاهی را در خمیر دندان بیابید ، زیرا این امر به جلوگیری از خشک شدن یا سخت شدن لوله در لوله کمک می کند.

علاوه بر این ، معمولاً به صابون ، شمع ، لوسیون ، دئودورانت و آرایش اضافه می شود.

مزایای بالقوه

گلیسیرین گیاهی به عنوان محصولی با فواید بیشماری برای سلامتی مورد توجه قرار می گیرد.

با این حال ، تنها چند مزیت توسط علم پشتیبانی می شود – و مطالعات مرتبط به آن اندک و اندک هستند. به خاطر داشته باشید که مطالعات بیشتری در مورد فواید سلامتی آن مورد نیاز است.

مطالعات نشان می دهد که استفاده از محصولات حاوی گلیسیرین ممکن است از پوست شما در برابر تحریک کننده ها و میکروب ها ، و همچنین پوست ملتهب یا زخم را تسکین دهد

علاوه بر این ، گلیسیرین گیاهی ممکن است به عنوان مانعی برای محافظت از پوست شما از عناصر ، از جمله باد و سرما عمل کند

مطالعه دیگر گزارش داده است که گلیسیرین گیاهی ممکن است در کاهش احساس هوشمندی در افراد مبتلا به اگزما از یک دارونما موثرتر باشد. با این حال ، به نظر می رسد که هیچ تاثیری در ایجاد لکه ، خارش ، خشک شدن یا سوزش ندارد

در یک مطالعه ، شیافهای گلیسیرین در کاهش یبوست ناشی از داروهای ضد درد نسبت به سایر مسهلها مؤثرتر بودند

از طرف دیگر ، ورم گلیسیرین در رفع تسکین یبوست نسبت به ورم صابون مایع ۵/۱۶٪ مؤثر بود

ممکن است باعث افزایش هیدراتاسیون و عملکرد ورزشی شود

گلیسیرین همچنین ممکن است باعث افزایش هیدراتاسیون شود ، که می تواند عملکرد ورزشی شما را بهبود بخشد.

اسید تارتاریک چیست؟ کاربرد های تارتاریک اسید

کم آبی بدن می تواند عملکرد ورزشی را مختل کند ، به ویژه هنگامی که از دست دادن عرق بیش از ۲٪ از وزن بدن شما باشد

یک راهکار خوب برای جلوگیری از کم آبی ، نوشیدن مایعات به اندازه کافی قبل و هنگام ورزش است. با این وجود نوشیدن در طی انواع خاصی از فعالیت بدنی غیرممکن است. در چنین حالتی ، نوشیدن مقدار زیادی از قبل بسیار مهم است.

مشکل نوشیدن مقادیر زیاد در مدت زمان کوتاه این است که بخش قابل توجهی از مایعات به طور کلی در یک ساعت بعد از طریق ادرار از بین می رود.

با این حال ، در یک متاآنالیز ، با اضافه کردن ۲٫۴ گرم گلیسیرین در هر پوند از وزن بدن (۱٫۱ گرم در کیلوگرم) به آب مست قبل از ورزش ، باعث افزایش احتباس مایعات در مقایسه با آب تنها ۵۰٪ شد. گلیسیرین همچنین ممکن است منجر به پیشرفتهای اندک در عملکرد ورزشی شود

در مطالعه دیگری ، نوشیدنی گلیسیرین نیز در بهبود هیدراتاسیون ورزشکارانی که مقادیر قابل توجهی آب از طریق عرق کردن هنگام ورزش از دست داده اند ، مؤثرتر از آب یا نوشیدنی ورزشی است

عوارض جانبی بالقوه

گلیسیرین گیاهی به طور کلی بی خطر تلقی می شود.

گفته می شود ، اگر گلیسیرین گیاهی به طور مستقیم بر روی پوست شما اعمال شود ، ممکن است یک واکنش آلرژیک تجربه کنید – بنابراین بهتر است با مقدار کمی شروع کنید تا ببینید چطور پوست شما واکنش نشان می دهد.

گلیسیرین گیاهی هنگام مصرف ، ممکن است باعث سردرد ، سرگیجه ، حالت تهوع ، استفراغ و تشنگی بیش از حد در برخی افراد شود

از آنجا که گلیسیرین نوعی الکل قند است که بدن شما قادر به جذب کامل آن نیست ، مصرف زیاد – چه به تنهایی و چه از طریق غذاها – ممکن است منجر به گاز و اسهال شود.

خواص آنتوسیانین در گیاهان

خط پایین

گلیسیرین گیاهی یک مایع شفاف ، بی بو و شیرین است که از چربی های گیاهی حاصل می شود.

این ماده به مواد غذایی ، آرایشی و دارویی اضافه می شود و ممکن است مزایای سلامتی مانند پوست مرطوب و مقاوم ، تسکین از یبوست ، بهبود هیدراتاسیون و عملکرد بدنی بهتر را به همراه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: رایج ترین مواد نگهدارنده مواد غذایی

استفاده از گلیسیرین در مواد غذایی

گلیسیرین در میوه های خشک مانند انبه استفاده می شود. در انبه های خشک شده ، به عنوان سومین ماده درست بعد از شکر (بسته به مارک) ذکر شده است. علاوه بر محصولات غذایی ، یکسری نوشیدنی ها حاوی گلیسیرین باشند.

گلیسیرین وقتی به نوشیدنی هایی مانند نوشابه و نوشیدنی های ورزشی اضافه می شود ، به ایجاد یک بافت صاف کمک می کند. طبق مقاله ای از USDA ، این ترکیب همچنین به عنوان حامل طعم دهنده های نوشیدنی ها استفاده می شود. از آنجا که به حفظ طعم در مایعات کمک می کند ، از این محصول در محصولاتی مانند عصاره وانیل و شربت شکلات نیز استفاده می شود.

گلیسیرین وقتی به نوشیدنی هایی مانند نوشابه و نوشیدنی های ورزشی اضافه می شود ، به ایجاد یک بافت صاف کمک می کند. طبق مقاله ای از USDA ، این ترکیب همچنین به عنوان حامل طعم دهنده های نوشیدنی ها استفاده می شود. از آنجا که به حفظ طعم در مایعات کمک می کند ، از این محصول در محصولاتی مانند عصاره وانیل و شربت شکلات نیز استفاده می شود.

مجموعه بازرگانی فودوکو – واردکننده و تامین کننده مواد اولیه با بهترین برند و مناسب ترین قیمت.

تمام محصولات از انبار تهران برای شما مشتری گرامی ارسال خواهد شد.

کسب موفقیت ، یک بازی ذهنی است.

www.foodoko.ir

برای کسب اطلاعات بیشترو یا سفارش محصول با کارشناسان فروش مجموعه تماس حاصل نمائید.

اشتراک گذاری و معرفی به دوستان : telegram foodoko twitter foodoko linkedin foodoko instagram foodoko aparat foodoko