آمونیوم کربنات چیست و چه کاربردی دارد؟

  • کد محصول : 2218
  • تلفن سفارش : 01144155560
  • ایمیل : Marketdiaco@gmail.com
  • تلفن مشاوره : 09393569499
  • پیامک استعلام قیمت : 09393569499
  • تحویل کالا : 72 ساعت
  • آدرس : آمل – خیابان طالقانی – اباذر 31 – ساختمان ولیعصر – طبقه دوم – واحد4
سفارش خرید قیمت : تماس بگیرید

کربنات آمونیوم نمکی با فرمول شیمیاییNH4) 2CO3 )است. از آنجا که با گرم شدن به راحتی به آمونیاک گازی و دی اکسید کربن تجزیه می شود ، از آن به عنوان یک عامل خمیرمایه و همچنین به عنوان بوی نمک استفاده می شود. این ماده همچنین به عنوان آمونیاک نانوایی شناخته می شود و از مواد خمیرمایه و جوش شیرین و بیکینگ پودر مدرن است. این یکی از اجزای آن است که در گذشته به عنوان ناپایدار نمک و نمک هارتشورن شناخته می شد ، و هنگام پخت بوی تندی تولید می کند.

تولید

کربنات آمونیوم با ترکیب دی اکسید کربن و آمونیاک آبی تولید می شود. از سال ۱۹۹۷ حدود ۸۰،۰۰۰ تن در سال تولید شده است

تجزیه

کربنات آمونیوم در دما و فشار استاندارد از طریق دو مسیر به آرامی تجزیه می شود. بنابراین هر نمونه اولیه خالص کربنات آمونیوم به زودی به مخلوطی از محصولات جانبی مختلف تبدیل خواهد شد.

کربنات آمونیوم می تواند خود به خود به بی کربنات و آمونیاک آمونیوم تجزیه شود:

NH4) 2CO3 → NH4HCO3 + NH3)

که بیشتر به دی اکسید کربن ، آب و یک مولکول دیگر آمونیاک تجزیه می شود:

NH4HCO3 → H2O + CO2 + NH3

موارد استفاده

عامل فرایند دهنده

کربنات آمونیوم ممکن است به عنوان عامل فرایند دهنده در دستورالعمل های سنتی ، به ویژه مواردی از شمال اروپا و اسکاندیناوی (به عنوان مثال Speculoos ، Tunnbröd یا Lebkuchen )استفاده شود. این ماده پیش ماده پودرهای سوخاری است که امروزه بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.

در اصل از شاخ گوزن های آسیاب شده ساخته می شد و هارتشورن نامیده می شد ، امروزه به آن آمونیاک نانوایی می گویند. این ماده با تصعید مخلوطی از سولفات آمونیوم و کربنات کلسیم تهیه می شود و به صورت یک پودر سفید یا یک توده سفت ، سفید یا شفاف ایجاد می شود. این به عنوان یک عامل فرایند فعال کننده حرارت عمل می کند و به دی اکسید کربن (خمیرمایه) ، آمونیاک تجزیه می شود ( که باید پراکنده شود) و آب. گاهی اوقات با بی کربنات سدیم ترکیب می شود تا به عنوان یک بکینگ پودر مضاعف تقلید کند و به شما کمک کند هر بوی آمونیاکی که پخته نشده است را بپوشاند.

همچنین به عنوان تنظیم کننده اسیدیته عمل می کند. می توان آن را با بیکینگ پودر جایگزین کرد ، اما این ممکن است بر طعم و بافت محصول نهایی تأثیر بگذارد. از آمونیاک بی کربنات باید برای ایجاد کالاهای پخته و خشک نازک مانند کراکر و کلوچه استفاده شود. این اجازه می دهد تا بوی آمونیاک قوی بپزد. از این ماده نباید برای تهیه مواد پخته شده مرطوب مانند کیک استفاده شود زیرا آمونیاک آب دوست است و طعم تلخی قوی بر جای می گذارد.

استفاده های دیگر

کربنات آمونیوم جز ترکیبات اصلی نمکهای بو است ، اگرچه مقیاس تجاری تولید آنها اندک است. شربت سرفه باکلی از کانادا امروز از کربنات آمونیوم به عنوان یک ماده فعال استفاده می کند که برای کمک به تسکین علائم برونشیت استفاده می شود. همچنین از آن به عنوان استفراغ استفاده می شود. این ماده همچنین در محصولات تنباکو بدون دود مانند Skoal یافت می شود و در محلول آبی به عنوان ماده تمیز کننده لنز عکاسی مانند “پاک کننده لنز Kodak” از ایستمن Kodak استفاده می شود.

اشتراک گذاری و معرفی به دوستان : telegram foodoko twitter foodoko linkedin foodoko instagram foodoko aparat foodoko