چربی ،دانه های کاکائو برشته شده است که به حالت مایع خرد می شوند. کره کاکائو ۵۰٪ تا ۵۷٪ وزن دانه های کاکائو است و خصوصیات ذوب مشخصه را به شکلات می بخشد. پودر کاکائو فرم پودر شده جامداتی است که به عنوان محصول نهایی به فروش می رسد.

پودر کاکائو حاوی آنتی اکسیدان های فلاوانول است که اگر کاکائو تحت قلیایی شدن اسید کاهنده قرار گیرد ، مقدار آن کاهش می یابد. مزایای سلامتی به فلاونوئیدهای کاکائو نسبت داده شده است.

پودر کاکائو طبیعی دارای رنگ قهوه ای روشن و PH قابل استخراج از ۵٫۳ تا ۵٫۸ است. پودر کاکائو فرآوری شده (قلیایی شده) رنگ تیره تری دارد و از قرمز مایل به قهوه تا تقریباً سیاه ، با pH 6.8 تا ۸٫۱ متفاوت است. فرآیند قلیایی سازی تلخی را کاهش می دهد و حلالیت را که برای کاربردهای محصولات نوشیدنی مهم است ، بهبود می بخشد. همه این مقادیر pH برای استفاده در غذا بی خطر تلقی می شود.

تغذیه

ارزش غذایی در هر ۱۰۰ گرم (۳٫۵ اونس)

انرژی ۹۵۴ کیلوژول (۲۲۸ کیلوکالری)

کربوهیدرات ها

۵۷٫۹۰ گرم

چربی

۱۳٫۷۰ گرم

پروتئین

۱۹٫۶۰ گرم

مقدار مواد معدنی٪ DV

کلسیم ۱۳٪ ۱۲۸ میلی گرم

آهن ۱۰۷٪ ۱۳٫۸۶ میلی گرم

منیزیم ۱۴۱٪ ۴۹۹ میلی گرم

منگنز ۱۸۳٪ ۳٫۸۳۷ میلی گرم

فسفر ۱۰۵٪ ۷۳۴ میلی گرم

پتاسیم ۳۲٪ ۱۵۲۴ میلی گرم

سدیم ۱٪ ۲۱ میلی گرم

روی ۷۲٪ ۶٫۸۱ میلی گرم

سایر ترکیبات

آب ۳٫۰۰ گرم

کافئین ۲۳۰ میلی گرم

واحدها

μg = میکروگرم • میلی گرم = میلی گرم

IU = واحدهای بین المللی

درصد با استفاده از توصیه های ایالات متحده برای بزرگسالان تقریباً تخمین زده می شود.

پودر کاکائو حاوی چندین ماده معدنی از جمله کلسیم ، مس ، منیزیم ، فسفر ، پتاسیم ، سدیم و روی است. همه این مواد معدنی نسبت به کره کاکائو یا مشروبات شکلاتی به مقدار بیشتری در پودر کاکائو یافت می شوند. پودر کاکائو همچنین حاوی ۲۳۰ میلی گرم کافئین و ۲۰۵۷ میلی گرم تئوبرومین در هر ۱۰۰ گرم است که بیشتر در سایر اجزای دانه کاکائو وجود ندارد. پودر کاکائو همچنین حاوی کلو آمید (N-caffeoyl-L-DOPA) است.

فلاونوئیدها

اثرات شکلات بر سلامتی

پودر کاکائو سرشار از فلاونوئیدها ، زیرمجموعه ای از پلی فنول ها است. مقدار فلاونوئیدها به میزان فرآوری و ساخت پودر کاکائو بستگی دارد. آلکالیزاسیون ، همچنین به عنوان فرآوری هلندی شناخته می شود ، باعث می شود محتوای فلاونوئیدهای آن به طور قابل توجهی کاهش یابد.

ایمنی

محتوای کادمیوم

پودرهای کاکائو ممکن است حاوی کادمیوم ، یک فلز سنگین سمی و یک ماده سرطان زای احتمالی باشند که به طور طبیعی در خاک برخی از مناطق کشورهای تولید کننده کاکائو در سطوح بالا یافت می شود. اتحادیه اروپا محدودیت (از ۱ ژانویه ۲۰۱۹) برای کادمیوم در پودر کاکائو ۰٫۶ میکروگرم در گرم پودر کاکائو و ۰٫۸ میکروگرم در گرم برای شکلات با ≥ ۵۰ coc مواد جامد خشک کاکائو وضع کرده است. در کانادا ، یک وعده روزانه یک محصول بهداشتی طبیعی نباید حاوی بیش از ۶ میکروگرم کادمیوم برای فردی با وزن ۱۵۰ پوند (۶۸ کیلوگرم) و ۳ میکروگرم برای یک فرد ۷۵ پوندی (۳۴ کیلوگرم) باشد. در حالی که دولت آمریكا محدودیتی برای كادمیوم در غذاها یا محصولات بهداشتی تعیین نكرده است ، ایالت كالیفرنیا حداكثر سطح مجاز روزانه قرار گرفتن در معرض كادمیوم خوراكی ۴٫۱ میکروگرم را تعیین كرده و به محصولات حاوی بیش از این مقدار در هر وعده روزانه احتیاج دارد روی برچسب. یک تحقیق توسط یک آزمایشگاه تست مصرف کننده مستقل نشان داد که هفت مورد از نه پودر کاکائو موجود در بازار و نوک های انتخاب شده برای آزمایش حاوی بیش از ۰٫۳ میکروگرم کادمیوم در هر گرم گرم است. پنج مورد از این محصولات از حد پیشنهادی ۰٫۶ میکروگرم در گرم برای اتحادیه اروپا فراتر رفته است.

اشتراک گذاری و معرفی به دوستان : telegram foodoko twitter foodoko linkedin foodoko instagram foodoko aparat foodoko