گوارگام | درباره گوارگام بیشتر بدانیم | بازرگانی فودوکو

گوار گام ، آدامس گوار ، صمغ گوار در سراسر جهان برای مواد غذایی ، خانگی و صنعتی یا برنامه های تولیدی استفاده می شود. امروز تخمین زده می شود که برنامه های صنایع غذایی اکثریت قریب به اتفاق (بیش از ۷۰ درصد) از تولید گوارگام در جهان را تشکیل می دهند.

صمغ گوار به روشی مشابه سایر آدامس های بذر طبیعی تولید می شود که با آسیاب کردن آندوسپرم (دانه) حبوبات یا دانه ها ایجاد می شود. در حالی که صمغ گوار لزوماً بسیاری از مواد مغذی ضروری را تأمین نمی کند ، کالری کم و فیبر زیادی است که ممکن است به شما کمک کند بعد از خوردن غذا احساس رضایت بیشتری کنید.

گوارگام چیست؟

صمغ گوار (که گاهی اوقات به آن صمغ ژلان نیز گفته می شود) یک محصول پودر معمولی است که برای تثبیت ، امولسیون و ضخیم شدن بافت برخی از غذاها و محصولات صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد. شما می توانید صمغ گوار را در محصولاتی مانند: بطری های نارگیل یا بادام ، ماست ها ، سوپ ها ، مکمل های فیبر و لوسیون های بدن پیدا کنید.

این ماده با آبگیری ، آسیاب و مرتب سازی نوع حبوبات به نام لوبیای گوار ایجاد می شود. “گیاه گوار” که برای تهیه این محصول استفاده می شود دارای نام گونه ای Cyamopsis tetragonolobus است.

وقتی به عنوان یک افزودنی غذایی استفاده می شود ، صمغ گوار معمولاً به شکل پودر یافت می شود. مقدار کمی گوار بسیار طولانی می شود ، زیرا توانایی جذب آب بسیار بالایی دارد و به سرعت ویسکوزیته را حتی در آب سرد افزایش می دهد.

در حقیقت ، تحقیقات نشان می دهد ظرفیت نگه داشتن آب و تمایلات ژل سازنده صمغ گوار به آن اجازه می دهد تا در اندازه ۱۰ تا ۲۰ برابر تورم کند!

اکنون گوار گاهی در محصولات جایگزینی وعده های غذایی ، قرص های رژیمی یا سایر مکمل های کاهش وزن استفاده می شود زیرا تولید کنندگان ادعا می کنند با تورم و جذب آب در سیستم گوارشی می تواند به کاهش اشتهای شما کمک کند.

FDA اخیراً با این ادعاها مبارزه کرده است ، به ویژه مواردی که برای محصولی به نام Cal-Ban 3000 تهیه شده است ، خاطرنشان کرد: مطالعات نشان می دهد استفاده بیش از حد از قرص های رژیم غذایی گوار به دلیل تشکیل مقادیر زیاد ژل در دستگاه گوارش می تواند انسداد روده و مری را کاهش دهد.

گوارگام یا زانتان گام:

آیا آدامس گوار و زانتان نیز یکسان هستند؟ دقیقاً نیست ، اما زانتان جایگزین صمغ گوارشی خوبی می کند.

زانتان وقتی تولید می شود که قند توسط باکتری Xanthomonas campestris تخمیر شود ، با الکل ایزوپروپیل ترکیب می شود و سپس پودر می شود. سپس به شکل مایع به شکل صمغ اضافه می شود و به عنوان امولسیفایر عمل می کند.

برخی دریافتند که گوار در غذاهای سرد مانند بستنی بهتر عمل می کند ، در حالی که زانتان در کالاهای پخته شده بهتر است. به طور کلی ، گوار در مقایسه با محصولات مشابه مانند زانتان ، ذرت و یا آدامس لوبیای ملخ حتی به عنوان ماده ضخیم کننده در مواد غذایی حتی بهتر عمل می کند. در حقیقت ، تقریباً هشت برابر آب موجود در ذرت را می تواند نگه دارد.

ارزش غذایی گوارگام:

گیاه گارو لوبیا تولید می کند که حاوی آندوسپرم است که از نظر قند به نام پلی ساکاریدها خاصیت دارد ، بخصوص پلی ساکاریدهای گالاکتومنان ، مانوز و گالاکتوز. بسته به کاربردهای آن ، پس از تشکیل آندوسپرم لوبیای گوار ، ممکن است با الکل یا ماده پاک کننده دیگری تمیز شود تا از رشد باکتری جلوگیری کند.

در هنگام ترکیب با آب یا مایع ، آن را غلیظ می کند تا یک بافت ژل مانند ایجاد شود ، که معمولاً از طریق تغییر متوسط ​​دما یا فشار می تواند به خوبی حفظ شود.

پودر دارای رنگ سفید به زرد مایل به زرد است که معمولاً ظاهر سایر مواد را در دستور العمل ها تغییر نمی دهد. همچنین به هیچ وجه طعم و بو ندارد. در واقع ، آن را بی بو تلقی می کنیم ، بنابراین باعث می شود علاوه بر این ، بسیاری از محصولات غذایی مختلف را به راحتی اضافه کند.

و از آنجا که آدامس گوار به همان روشی که ضخیم تر یا مواد تثبیت شده بسیار فرآوری شده مانند کاراگینان کار می کند ، کار می کند ، بنابراین هنگام تهیه سایر دستور العمل های زیبایی / خانگی DIY جایگزین طبیعی مناسبی را ایجاد می کند.

سرانجام ، یک ویژگی منحصر به فرد صمغ گوار این است که در روغن ها ، گریس ها ، هیدروکربن ها ، کتون ها و استرها محلول نیست ، به این معنی که برای تثبیت مواد چربی بسیار مفید است.

صمغ گوار به عنوان ملین استفاده می شود. همچنین برای درمان اسهال ، سندرم روده تحریک پذیر (IBS) ، چاقی و دیابت استفاده می شود. برای کاهش کلسترول؛ و برای جلوگیری از “سخت شدن شریان ها” (آترواسکلروز).

در غذاها و نوشیدنی ها از صمغ گوار به عنوان ماده ضخیم کننده ، تثبیت کننده ، تعلیق و اتصال استفاده می شود.

در ساخت ، صمغ گوار به عنوان ماده اتصال دهنده در قرص ها و به عنوان ماده ضخیم کننده در لوسیون ها و کرم ها استفاده می شود.

مجموعه بازرگانی فودوکو – واردکننده و تامین کننده اسانس های پودری و مایع  با بهترین برند و مناسب ترین قیمت.

تمام محصولات از انبار تهران برای شما مشتری گرامی ارسال خواهد شد.

کسب موفقیت ، یک بازی ذهنی است.

www.foodoko.ir

برای کسب اطلاعات بیشترو یا سفارش محصول با کارشناسان فروش مجموعه تماس حاصل نمائید.

اشتراک گذاری و معرفی به دوستان : telegram foodoko twitter foodoko linkedin foodoko instagram foodoko aparat foodoko