سوربات پتاسیم | Potassium sorbate | همه چیز را درباره سوربات پتاسیم بدانیم | بازرگانی فودوکو

Potassium sorbate

پتاسیم سوربات یک پودر کریستالی سفید یا جامد است. بوی کمی دارد. از این ماده بعنوان ماده نگهدارنده و ضد میکروبی برای غذاها ، آرایشی و دارویی استفاده می شود. همچنین از این دارو به عنوان دارو استفاده شده است.

آزمایش انجام شده جهت سوربات پتاسیم:

سوربات پتاسیم در مطالعات سمیت حاد دهان عملاً نسبت به موش و موش غیر سمی بود. سوربات پتاسیم در غلظت های ۱۰٪ تقریباً از نظر خرگوش غیر تحریک کننده بود. سربات پتاسیم برای اثرات جهش زایی با استفاده از تست آمس ، آزمایشهای نوترکیب ژنتیکی ، سنجش معکوس ، سنجش مجدد ، آزمایش برای ناهنجاریهای کروموزومی ، مبادلات کروماتیدی خواهر و جهش ژن مورد آزمایش قرار گرفته است. نتایج هم مثبت و هم منفی بوده است. سربات پتاسیم با ۰٫۱٪ در رژیم غذایی یا ۰٫۳٪ در آب آشامیدنی موشها تا ۱۰۰ هفته هیچگونه نئوپلاسم ایجاد نکرد. هیچ اثر تراتوژنیک در موش های باردار و موش های تجویز شده سوربات پتاسیم مشاهده نشده است.

درباره سوربات بیشتر بدانیم:

سوربات پتاسیم در آب بسیار محلول است.

پتاسیم سوربات یک ماده شیمیایی مهم تجاری است که به عنوان نگهدارنده و ضد باکتری در مواد غذایی ، شراب و مواد آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد.

سازمان غذا و داروی آمریكا با توجه به سابقه طولانی به عنوان یک افزودنی غذایی با عوارض ظاهری آشكار و عدم وجود اثرات سمی در حیوانات آزمایشگاهی كه از دوزهای متوسط ​​تا كم متوسط ​​استفاده می كنند ، سوربات پتاسیم را “GRAS” (كه معمولاً به عنوان ایمن شناخته می شود) در نظر می گیرد.

سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم مواد افزودنی غذایی هستند که به طور کلی برای جلوگیری از ریزش مواد غذایی ناشی از باکتریها ، قالبها یا مخمرها بکار می روند. اگرچه این ترکیبات به دلیل کم خطر بودن در برابر سمیت حاد و مزمن به طور کلی ایمن شناخته می شوند ، اما محدودیت هایی در استفاده برای محافظت از سلامت انسان دارند.

سوربات پتاسیم در مواد آرایشی به عنوان ماده نگهدارنده استفاده می شود. اغلب در مواد غذایی (E202) در محصولات لبنی (ماست ، پنیر …) یافت می شود. این نمک پتاسیم اسید سوربیک به طور طبیعی در سوربی موجود است.

مواد نگهدارنده سوربات پتاسیم از توسعه میکروارگانیسم ها در محصولات آرایشی جلوگیری می کند.

این ماده در ۱۸٫۷۲٪ مواد آرایشی موجود است.

دستمال مرطوب صمیمی (۵۲٫۷۳٪)

پاک کردن کودک (۴۹٫۷۴٪)

دستمال مرطوب کننده صورت (۴۸٫۹۴٪)

بهداشت شخصی (۴۷٫۷۸٪)

بهداشت شخصی (۴۷٫۷۸٪)

سوربات پتاسیم آن نمک غیرفعال اسید سوربیک است. این ماده به راحتی در آب حل می شود که در آن به اسید سوربیک ، فرم فعال آن با pH پایین تبدیل می شود. اسید سوربیک وابسته به pH است. در حالی که برخی از فعالیت ها را تا pH 6 (حدود ۶٪) نشان می دهد ، اما بیشترین میزان آن در pH 4.4 (۷۰٪) است.

سوربات پتاسیم یک ماده نگهدارنده طیف گسترده برای استفاده در مواد آرایشی نیست و باید با سایر مواد نگهدارنده ترکیب شود. در صورت استفاده از سوربا ت پتاسیم به عنوان ماده نگهدارنده ، ممکن است pH محصول نهایی به منظور کاهش سربنات پتاسیم کاهش یابد تا موثر باشد. دلیل آن این است که سوربات پتاسیم فرم نمکی غیر فعال اسید سوربیک است. برای مفید بودن ، pH فرمولاسیون باید به اندازه کافی کم باشد تا اسید آزاد برای فعالیت مفید آزاد شود.

سوربات پتاسیم را در لیست مواد تشکیل دهنده بسیاری از غذاهای معمول پیدا خواهید کرد. این ماده نگهدارنده محبوب است زیرا این ماده مؤثر است و کیفیت محصولات را تغییر نمی دهد ، مانند طعم ، بو و یا ظاهر. همچنین محلول در آب است و در دمای اتاق کار می کند.

در محصولاتی که سوربات پتاسیم وجود دارد:

  1. آب سیب
  2. کالاهای پخته شده
  3. کنسرو میوه ها و سبزیجات
  4. پنیرها
  5. گوشت خشک شده
  6. میوه خشک شده
  7. بستنی
  8. ترشی
  9. نوشابه و آب میوه
  10. شراب
  11. ماست

سوربات پتاسیم به عنوان یک ضد میکروب و نگهدارنده در وسایل مراقبت شخصی ، مانند موارد زیر استفاده می شود:

  1. سایه چشم و سایر لوازم آرایشی
  2. شامپو و مرطوب کننده
  3. محلول لنز تماسی

سوربات پتاسیم همچنین برای استفاده ایمن به عنوان ماده نگهدارنده در غذاهای مرطوب گربه و سگ و سایر خوراک دام تأیید شده است.

مجموعه بازرگانی فودوکو – واردکننده و تامین کننده اسانس های پودری و مایع  با بهترین برند و مناسب ترین قیمت.

تمام محصولات از انبار تهران برای شما مشتری گرامی ارسال خواهد شد.

کسب موفقیت ، یک بازی ذهنی است.

www.foodoko.ir

برای کسب اطلاعات بیشترو یا سفارش محصول با کارشناسان فروش مجموعه تماس حاصل نمائید.

اشتراک گذاری و معرفی به دوستان : telegram foodoko twitter foodoko linkedin foodoko instagram foodoko aparat foodoko